Uitzending gemist Expeditie Robinson 2011


Natuurlijk wil je niets missen van Expeditie Robinson. Stel nou dat je een uitzending toch niet hebt kunnen zien dan kan je hier alsnog de uitzending bekijken. Expeditie Robinson VIPS 2011 gaat een spannend avontuur worden. Volg hier de belevenissen van alle deelnemers aan Expeditie Robinson. Elke week een samenvatting die je kan doorlezen om toch bij te blijven als per ongeluk een uitzending gemist hebt. Natuurlijk ook een linkje om de uitzending alsnog te bekijken. De herhaling van Expeditie Robinson is alleen voor Nederlanders te bekijken.

Expeditie Robinson de kandidaten

Expeditie Robinson 2011 aflevering 1

Expeditie Robinson 2011 aflevering 2 

Expeditie Robinson 2011 aflevering 3 

Expeditie Robinson 2011 aflevering 4

Expeditie Robinson 2011 aflevering 5

Expeditie Robinson 2011 aflevering 6

Expeditie Robinson 2011 aflevering 7

Expeditie Robinson 2011 aflevering 8

Expeditie Robinson 2011 aflevering 9 

Expeditie Robinson 2011 aflevering 11

Expeditie Robinson 2011 aflevering 12 

Expeditie Robinson 2011 aflevering 13

Expeditie Robionson 2011 De Finale 1 dec 2011

 

 

16 thoughts on “Uitzending gemist Expeditie Robinson 2011

 1. Expeditie RObinson is een leerzaam programma. Je leert niet alleen de deelnemers goed kennen maar je doet ook aardig wat mensenkennis op. Ik wens de deelnemers veel plezier !

 2. haha het is gewoon een entertainment programma waar je helemaal niks van leert maar wat wel superleuk is.. Alleen jammer dat het niet echt over overleven gaat maar meer over sociale contacten in het spel..

 3. uuh als je hier niks van leert kun jij er weinig aan doen maar er zijn mensen die hier aardig wat van op steken waar ik er ook 1 van ben. het is maar net met wat voor oog je er naar kijkt.

 4. Aan de redactie:
  Wanneer komt de episode van de donderdagavond bij uitzending gemist beschikbaar? Ik kan helaas op die avond niet kijken, maar wil niet door opmerkingen van anderen al horen wat er is gebeurd.

 5. toch jammer dat het weer met bekende ned/be is, zijn toch een stuk meer inspelend op de camera’s dan onbekende mensen.

 6. YES!

  Thanx.

  Zag alleen de link niet op deze pagina staan. Ben verders niet zo handig met pc.
  Chapeau voor admin :)

  • Graag gedaan hoor! En jij ook bedankt want door jouw opmerking heb ik bedacht om op pagina met de vorige aflevering een linkje te plaatsen naar de nieuwe aflevering.

 7. ik vind expeditie robinson zo cool!! Ik wou dat er eentje is voor kinderen, van 12 tot 14 jaar ofzo, lijkt me echt gaaf!

  • Ah sorry, hij stond er al maar was vergeten om op deze pagina even de link neer te zetten. Staat er nu weer netjes bij

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *